Akyazi.net'in haberine göre, 15 yıl önce Mühendis olarak geldiği Akyazı ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünü 13 yıldır vekâleten yürüten Murat Özer, yerine asaleten Arifiye Akyazı ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Dilek'in atanmasıyla bu görevden ayrıldı.

Akyazı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevinden ayrılan Murat Özer Sosyal medya hesabından bu sözlerle veda etti.

"Değerli mesai arkadaşlarım, Kıymetli Akyazılılar, basınımızın seçkin temsilcileri. Bu bir veda konuşması olacak. 2000 yılında Akyazı İlçesi'nde Mühendis olarak göreve başladım. 2002 yılından bugüne kadar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nü Vekâletten yürüttüğüm görevimden ayrılıyorum. Başı dik, vicdanı hür olarak. Gün ola harman ola! Her gece iki gündüz arasındadır!

Kimler geldi kimler geçti bu makamlardan. Her sabah dünya yeniden kurulur, her sabah taze bir günün başlangıcıdır. Yarınlara ümitsiz bakmıyorum. Tünelin sonunda ışık var. Baki kalan, gök kubbede hoş bir sada imiş. Değerli arkadaşlarım, zor da olsa çalışma hayatımda yanlışlıklara karşı boyun eğmemeye gayret ettim. Çünkü düşündüm kî, Ben yanmasam sen yanmasan nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa. Değerli arkadaşlar, hiç arzu etmemiş olmama rağmen aranızda bazı kişileri rencide etmiş, kırmış, öfkelenmiş ya da öfkelendirmiş olabilirim. Bu yüzden hepinizle helalleşmek istiyorum, hakkınızı helal edin. Ben de hakkımı hem size hem de Akyazılılara helal ediyorum"