Yapılan ziyarete Gölpazarı Kaymakam V. Muhammet Salih KOÇ, İl Müdürü Hacı Dursun YILDIZ, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Mehmet DİNÇ, Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdür V. Devrim TORAMAN, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür V. Nafiz ŞEN, Ziraat Odası Başkanı Mehmet DENİZLİ ve çiftçiler katıldı.

İlçe Kaymakamının veda yemeği sonrası Gölpazarı'lı çiftçilerin sorunlarını dinleyen İl Müdürü YILDIZ, diğer ilçelerde olduğu gibi Gölpazarı ilçesinde de domuz zararının olduğunu belirtti. Bu sene yapılan İl Özel İdaresi destekli buğday alım projesi ile 222 ton Altay 2000 çeşidi buğday tohumu alındığını söyledi. Bu projedeki amacın başta kılçıklı çeşit olduğu için domuz zararına karşı dayanıklı, ilimiz topraklarına adaptasyonu ve verim miktarı iyi düzeylerde, uzun boylu olduğu için saman veriminin iyi olduğunu ifade etti. Avlanma konusunda da talep gelmesi ve avcı bulunması halinde gerekli izin ve ambulans temini konusunda yardımcı olacağını, sürek avı için Avcılar Derneklerine yazı yazıldığını belirtti.

Çiftçiler yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek İl Müdürü YILDIZ ve beraberindekilere teşekkür ettiler.