3 Aralık Dünya Engelliler gününde, İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Engelli ve Eski Hükümlü işçi alımı için, İl Müdürü Emine Sever Başkanlığında, Sakatlar Derneği Şube Başkanı Cafer Eşen, İl Müdür Yardımcısı ve Şube Müdürlerinin katılımıyla mülakat yapıldı.

İl Tarım ve Orman Müdürü Emine Sever mülakat öncesi yaptığı açıklamada;

3 Aralık tarihinin Engellilerin topluma kazandırılması, insan haklarının tam ve eşit ölçüde sağlanması amacıyla Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılında alınan bir kararla “3 Aralık Dünya Engelliler Günü" olarak ilan edildiğini belirterek, bu özel ve anlamlı günde İl Müdürlüğümüze Engelli ve Eski Hükümlü işçi alınmasından çok mutlu olduğunu ifade etti.

Engelli kardeşlerimizi teşvik etmek, ihtiyaç duydukları yardım elini uzatmak, kalplerdeki ve zihinlerdeki engelleri hep birlikte kaldırmak için gayret göstermek, sorunlarının çözümünde onlara destek olmak, onların hayatlarını kolaylaştıracak her adımda yanlarında olmanın hepimizin görevi olduğunu belirten İl Müdürü Emine Sever, tüm engelli vatandaşlarımızın aileleri ve sevdikleriyle beraber mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmelerini temenni etti.

Daha sonra Engelli ve Eski Hükümlü işçi alımı için mülakat yapıldı. Mülakat sonuçları 04.12.2018 tarihinde İl Müdürlüğü “eskisehir.tarimorman.gov.tr" web adresinden yayımlanacağı açıklandı.

TARIMDANHABER