Konuyla ilgili olarak Türkşeker'den yapılan ilan şöyle;

TÜRKİYE ŞEKER FABRİKALARI A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TAŞRA TEŞKİLATI (FABRİKALARINDA) DAİMİ İŞÇİ KADROLARINDA İSTİHDAM EDİLECEKLERİN İŞE ALIMI HAKKINDA DUYURU

Şirketimizin fabrika ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar hakkında Yönetmelik" hükümlerine göre 250 adet Kadrolu Daimi İşçi alınacak olup işe alınacakların çalıştırılacağı fabrika ve sayısı ilişik tabloda belirtilmiştir.

İşgücü talebimiz Türkiye İş Kurumu'nun web sayfasında yayımlanacaktır.

Başvurular ilanın yayımlanmasından itibaren 10 gün içinde ülke bazında Türkiye İş Kurumunun İl/Şube Müdürlüklerine yapılabilecektir. Başvuru ile ilgili daha detaylı bilgi İŞKUR'un web sitesinden 06.03.2017 tarihinden itibaren öğrenilebilir.

Yeni istihdam edilecek personelin 4046 sayılı Kanunun 22. maddesi kapsamında diğer kamu kurumlarına nakil haklarının bulunmadığından 2014/7140 sayılı kararname eki esaslara göre 657 sayılı Kanunun 4/C maddesi kapsamında geçici personel olarak atanamayacaklardır.

BAŞVURULARDA ARANACAK ŞARTLAR

1) Fakültelerin Bahçe Bitkileri, Bahçe ve Tarla Bitkileri, Bitki Koruma, Bitkisel Üretim ve Teknolojileri, Biyosistem Mühendisliği, Tarım Ekonomisi, Tarım Makinaları ve Teknolojileri Mühendisliği, Kültürteknik, Tarım Makinaları, Tarımsal Mekanizasyon, Tarımsal Yapılar ve Sulama, Tarla Bitkileri, Toprak Bilimi ve Bitki Besleme, Kimya, Makine, Elektrik ve Elektrik-Elektronik bölümü mezunu olmak.

2) Sağlık durumlarının tehlikeli işlerde çalışmaya elverişli olması. (İlgililerden işe başlatılmadan önce tehlikeli işlerde çalışabileceğine dair sağlık raporu istenecektir.)

3) Eleman Alımı Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından ulusal düzeyde yapılacaktır.

4) Kamu kurum ve kuruluşlarının daimi işgücü taleplerine yapılan başvurularla ilgili yazışmalarda kişilerin yazışma adreslerindeki Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacaktır.

5) Sözlü sınav Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü (ANKARA) adresinde yapılacak olup sınav tarihi sınava katılacak adayların açıklanması sırasında duyurulacaktır.

6) Talep şartlarına durumu uyan adaylar, 6 Mart-17 Mart 2017 tarihleri arasında talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüklerinden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabileceklerdir.

7) İşe alınacak elemanlar 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında işe alınacak ve kendileriyle belirsiz süreli iş sözleşmesi imzalanacaktır.

8) KPSS'den, P-3 puan türünden en az 60 puan almak.

İLAN OLUNUR

İlan ile ilgili detaylara ulaşmak için TIKLAYIN