Terramak Tarım Makinaları A.Ş, tarım makinaları sektöründe adından söz ettirmeye devam ediyor. 1995 yılından beri Türk Tarım Makinaları sektöründe faaliyet gösteren Kayhan Ertuğrul Makina'nın ürün ve hizmetlerini, Terramak Tarım Makinaları Dış Ticaret A.Ş, Türk çiftçisiyle buluşturmaya devam ediyor. Ürettiği ürünlerin ticari faaliyetlerini, profesyonel ve tecrübeli bir Satış, Pazarlama ve Satış sonrası hizmetler bütünlüğünde sunmakta olan Terramak A.Ş, ürün gamını Türk çiftçisinin ihtiyaçları doğrultusunda genişletiyor.

Ürün grupları incelendiğinde, çayır biçme grubu, kare ve rulo balya makinaları, balya paketleme, yem kırma ve karıştırma ile mısır silaj makinaları ile hayvansal üretim makineleri odaklı üretim yapan Kayhan Ertuğrul, Ar-Ge çalışmalarına yapmış olduğu yatırımın olumlu sonuçlarını almasının yanı sıra profesyonel Satış ve Pazarlama ile Satış Sonrası Hizmetler ekibi ile birlikte sahada bayileriyle ürünlerinin satışını gerçekleştiriyor.

Milli ekonomiye, %100 milli sermaye ile katkı sağlamaya devam eden Terramak Tarım Makinaları A.Ş, geniş bayi örgütü ile çiftçilerin sektörel ihtiyaçlarını karşılarken, aynı zamanda; Türk çiftçisinin global pazarda rekabetçi gücünü arttıracak mekanizasyon ihtiyacı için en doğru ve güvenilir adres olmak vizyonu ile büyüme hedeflerine ilerliyor.

Terramak Tarım Makinaları ve Dış Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Mesut Göncü, 2018 Ocak-Eylül periyodundaki büyüme değerlerinin 2017 yılına nazaran %70'in üzerinde olduğunu vurgularken, 2018 yılına bütçelenen 14,8 milyar TL'lik tarımsal desteklemelerin 2019 yılında artarak devam edeceğine inandığını ve 2019 yılında ülke ekonomisine, üretim-ihracat dengesini en iyi şekilde koruyarak hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

Milli ekonominin temel taşlarından olan sanayi-tarım işbirliğini harmanlayarak 2018 yılında yakalamış oldukları büyüme hedeflerinin ardından, Terramak Tarım Makinaları ve Dış Ticaret A.Ş yöneticileri, 2019 yılında da daha etkili, daha pratik çözümler ile ve Türk çiftçisinin ihtiyaçları doğrultusunda yerli üretime yerli sermaye ile destek vereceklerini sözlerine ekledi.

TARIMDANHABER