Papağan Kuruyemiş'in yenilenen kurumsal web sitesi, sağlıklı atıştırmalığa vurgu yaparken, etkili görselliği ile öne çıkıyor. Yeni sitede firma ve ürünlere ilişkin ayrıntılı bilgi paylaşılırken, kuruyemiş çeşitleri sıralanıyor ve bu kuruyemişlerin özellikleri aktarılıyor.

Masa üstü ve mobil cihazlara uyumlu tasarım

HTML 5 tabanlı olarak hazırlanan web sitesi, sektörel bazda seçilmiş bir renk skalası üzerinden tasarlandı. Uyumlu, uygun ve kullanıcı beğenisi doğrultusunda renkler tercih edildi. Site, tüm mobil ve masa üstü cihazlara uyumlu olacak şekilde hayata geçirildi. Siteye giren ziyaretçiler, menülerin üzerine gelerek açılan navigasyon ağacı yardımıyla aradıkları başlığı rahatlıkla bulabiliyor ve sitede kolaylıkla ilerleyebiliyor. Yeni web sitesi Chrome, Firefox ya da Safari gibi günümüzün en sık kullanılan browserları ile de tam bir uyumluluk içinde.

Tüm ürünler besin içerikleriyle bu sitede

Papağan Kuruyemiş, paketli kuruyemiş kategorisinde en geniş ürün gamına sahip firmalardan biri. Web sitesinde firmanın tüm ürün gamına yer verilirken, bu ürünlere ilişkin besin değerleri de ayrıntılı olarak ziyaretçilerle paylaşılıyor.

Türkiye'de ve 16 ülkede

Sağlıklı atıştırmalığın ülkemizdeki önemli markalarından biri olan Papağan Kuruyemiş, 40'i aşkın çeşidiyle Türkiye'nin önde gelen perakende noktaları, ulusal ve yerel marketlerin yanı sıra 16 ülkede tüketicilerin dikkatine sunuluyor.