Kayseri Şeker, çalışanlarının moral ve motivasyonunu artırması, iş yerlerini sahiplenmeleri bakımından “Teşvik İkramiyesi” verme kararı ile çalışanların yüzlerini bir kez daha güldürdü.

2014 yılında çalışanına yıllık karından teşvik ikramiyesi vererek ilklere adını yazdıran Kayseri Şeker, 2015 yılı karından çalışanına teşvik ikramiyesi vermek suretiyle ülkede ve iş dünyasında “Karını çalışanı ile paylaşma” geleneği oluşturdu.

Kayseri ve Boğazlıyan Şeker Fabrikalarında çalışanlarla yemekte bir araya gelerek teşvik primi kararını Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte açıklayan Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay; Biz başlangıçta demiştik ki buranın iki tane sahibi var birisi çiftçiler birisi çalışanlar. Bu fabrika Allah'ın izniyle iyi para kazanırsa iyi gelir sağlarsa bundan çiftçiler de payını alacak çalışanlar da demiştik. Geçen sene Kayseri Şeker Fabrikamız iyi para kazandı ve çalışanlarımıza teşvik ikramiyesi verdik.

Bu sene de bu fabrikamız iyi para kazandı. Yönetim kurullarımızın kararı ile çalışanlarımıza bir maaş teşvik primi ödenmesi kararlaştırıldı. Teşvik priminin ödemesini bu hafta gerçekleştireceğiz. İnşallah herkes için hayırlı olur inşallah hepiniz ağız tadıyla çoluk çocuğunuzla birlikte bunu değerlendirme imkânını bulursunuz. Daha nicelerinin olmasını temenni ediyoruz” dedi.