Türkiye'de su ürünleri alanında lider marka Kocaman Balıkçılık, geniş ürün çeşidiyle sofraları zenginleştiriyor. Ege'nin berrak sularından çıkarılan ve özenle seçilen yüzde yüz yerli jumbo karidesler, Kocaman Balıkçılık kalitesiyle raflardaki yerini alıyor.

Su ürünleri alanında dünya çapında tanınan bir marka olan Kocaman Balıkçılık, ürünlerindeki çeşitlilik ile farklı damaklara hitap eden tatlar sunuyor. Kocaman Balıkçılık, dondurulmuş veya yenmeye hazır özel ürünleriyle, lüks restoranların menülerini süsleyen seçkin tatların evde de pratik ve ekonomik bir biçimde hazırlanabileceğini gösteriyor.

Ege'nin berrak sularından çıkarılan, yüksek kaliteye sahip, yüzde yüz yerli jumbo karidesler, yenmeğe hazır şekilde paketlenerek lezzet düşkünlerine sunuluyor. Tercihe göre, zeytinyağlı söğüş olarak salatalarda ve sofralarda yer alabilecek, hiçbir katkı maddesi eklenmeden, dereotu ile çeşnilendirilmiş Kocaman Balıkçılık jumbo karidesler, istenildiği takdirde güveçte pişirilerek de servis edilebiliyor.

B12 vitamini, demir, fosfor, bakır içeren ve çok iyi bir protein kaynağı olan, D vitamini ve selenyum açısından zengin yenmeye hazır Kocaman Balıkçılık jumbo karidese (200 gramlık paketlerde) Macro Center'lardan ulaşabilirsiniz.