ÖZEL HABER

Koop-İş Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alemdar'ın Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'e yakın ilgisi dikkat çekiyor. Alemdar, sendikal faaliyetlerle bir alakası olmamasına rağmen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın bütün programlarını takip ediyor.

Bakanlığın farklı bölgelerde düzenlediği sektörel ortak akıl toplantılarını da bire bir yerinde takip eden Alemdar, bu toplantılarda verdiği fotoğrafla da dikkat çekiyor. Protokolde en ön sıralarda kendine yer bulan Alemdar'ın, Bakan Faruk Çelik'e ilgisi gözlerden kaçmıyor.

BAKAN SEVGİSİ PROTOKOL BİLE DİNLEMİYOR!

Bundan önceki bütün sektörel ortak akıl toplantılarına katılan Alemdar, hafta sonu Erzurum'da yapılan toplantıda da Bakan Çelik'in yanından hiç ayrılmadı. Atatürk Üniversitesi Nene Hatun Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in katıldığı, 'Doğu Anadolu Bölgesi Bakanlık Koordinasyon ve Sektörel Ortak Akıl toplantısındaki' protokol ise dikkat çekti. Alemdar, Bakan Çelik'e yakın görünmek için protokolde Bakanlıktaki üst düzey bürokratların bile önünde yer aldı.

Protokolde Alemdar, Bakan Yardımcısı ve Müsteşar ile yan yana otururken, Bakanlık üst düzey bürokratları ise Alemdar'ın hemen arkasında yer aldı.

Tarım Reformu Genel Müdür vekili Metin Türker, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mehmet Ünal Yılmaz, TİGEM Genel Müdürü Mehmet Taşan, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Başkanı Ahmet Antalyalı, Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Ayhan Karayama ve diğer üst düzey bürokratlar protokolde ön sırada yer bulamazken, Koop-İş Sendikası Başkanı Eyüp Alemdar, Bakan Çelik ile birlikte Bakan Yardımcısı ve Müsteşarla yan yana oturdu.