Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın Şanlıurfa Birecik'te katıldığı programda, kavga çıktı. Ak Parti Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı yüzüne aldığı yumruk nedeniyle burnu kırıldı. Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, Ak Parti'nin 24 Haziran'da yapılacak genel seçim için hazırlanan Şanlıurfa milletvekili aday listesine tepki göstermişti. Bakan Fakıbaba da Pınarbaşı'nın liste eleştirisine "Çok da şeyimde değil" diyerek karşılık vermişti.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, bugün Şanlıurfa/Birecik'te seçim çalışmaları ve TKDK projeleri açılış törenine katıldı. Tören sırasında çıkan kavgada, partisinin milletvekili aday listesini eleştiren AK Parti Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı'nın yüzüne aldığı yumruk nedeniyle burnu kırıldı. Pınarbaşı'nı yumruklayan kişinin ise daha önce Birecik/Ayran kasabası belediye başkanı Selahattin Alpay olduğu belirtildi.

Fakıbaba'nın “Çok da şeyimde değil" diyerek tepki gösterdiği Faruk Pınarbaşı'nın bugün partililer tarafından saldırıya uğraması dikkat çekti. Pınarbaşı, burnuna yapılan pansumandan sonra tekrar törene katıldı.

TARIMDANHABER