Et ve Süt Kurumu Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığınca 13-17 Nisan 2015 tarihlerinde Sincan Kombina Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde, Genel Müdürlük personeline yönelik; “Mevzuat Hazırlama Eğitimi” düzenlendi.

Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünden Uzman Muhammet Emin Yıldız, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Hukuk Müşaviri Sıddık Alperen ve ESK Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Ahmet Kalkan'ın eğitimci olarak katıldığı seminerde Kurumun yürürlükte olan yönetmelik ve yönergeleri ile ilgili çalışmalarının “Başbakanlık Mevzuat Hazırlama Usul ve Esasları Hakkında Yönetmeliğe” uygunluğunun sağlanması eğitimi verildi.

Et ve Süt Kurumu 2015 yılı Hizmet İçi Eğitim Programı kapsamında ise İnsan Kaynakları ve Yönetim Geliştirme Daire Başkanlığınca ESK Genel Müdürlüğü personeline yönelik; “Problem Çözme ve Karar Verme Teknikleri” konulu eğitim semineri 27-28 Nisan 2015 tarihlerinde Akçakoca'da düzenlendi.

Doç. Dr. Aykut Göksel'in eğitimci olarak katıldığı seminerde katılımcıların karar verme sürecini ve karar verme tekniklerini tanıyarak problem ve sorun çözme kabiliyetlerini geliştirmeleri konuları anlatıldı.