Ak Parti'nin 22 Mayıs'ta yapacağı olağanüstü kongresinde partinin başına kimin geçeceği henüz açıklanmazken, Binali Yıldırım'ın ismine artık kesin gözle bakılıyor. Peki kongrenin ardından kurulacak 65'nci hükümetin kabinesinde hangi isimler yer alacak? Kabinede fazla bir değişiklik beklenmezken sadece bazı bakanlıklarda değişiklikler bekleniyor. Değişimin beklendiği Bakanlıklar arasında son günlerde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın da adı konuşulmaya başlandı.


Tarımdan Haber'in anket çalışması sosyal medyada büyün yankı uyandırdı. Yorumları okumak için TIKLAYIN


Eski Bakan Mehmet Mehdi Eker'in, yeniden Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı olabilmek için sağlam bir kulis çalışması yaptığı belirtilirken, Bakanlıktaki ekibinin de el altından 'yeniden geliyoruz' mesajını vermeye başladıklarına dikkat çekiliyor.

Bu çerçevede Tarımdan Haber olarak Bakanlık çalışanlarının ve çiftçinin nabzını tutmak için bir anket çalışması başlatıyoruz.

Bir hafta sürecek anket çalışmamızda, tarım sektörünün Mehmet Mehdi Eker'i yeniden Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı olarak görmek isteyip istemediğinin cevabı aranacak.