Akçakale ve Harran'da yapılan protesto ve yuhalanma olaylarının bilinçli bir şekilde kaos çıkarmak adına yapıldığını ileri süren Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, “Bunu yapanların adam gibi çıkıp siyasi hedeflerim var deyip mücadele etmesi lazım, entrikalarla huzuru bozmaması gerekiyor" dedi.

'ETEK GİYİN GEZİN, NİYE PANTOLON GİYİYORSUNUZ Kİ?'

Ajans Urfa'dan Mustafa Arısüt ile Mustafa Payık'a kendisine karşı yapılan protesto ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Çelik, “Şimdi herkese sesleniyorum: adam olan çıkıp der ki, evet ben bu işteydim özür dilerim yanlış yaptım der. Ya da adam olan çıkıp der ki ben yaptım gerekçem de şudur der. Üçüncü yolu yok. Eğer bunu demiyorsanız o zaman etek giyin gezin, niye pantolon giyiyorsunuz ki?" dedi.

'GÖREVLENDİRİLMİŞ ADAMLAR!'

Protestocuların sayınsın 100-150 civarında olduğunu iddia eden Bakan Faruk Çelik, “Bunlar kurulu bir ekip işte. Getirmişler gençleri, sorsan kime bağırıyorsun bilmiyorlar yani. Gidin siz bu görevi yapın diye görevlendirilmiş adamlar" ifadelerinde bulundu.

BAKAN BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA KATILMADI

Diğer yandan Bakan Faruk Çelik'in, Ramazan Bayramında Şanlıurfa'da AK Parti İl Başkanlığının Bayramlaşma programına bu protesto olayından dolayı katılmadığı iddia edildi. Urfadasin.com'un haberine göre Bakan Çelik'in protesto olayından dolayı Urfa'ya ve Urfalılara kırgın olduğu ileri sürüldü.

TARIMDAN HABER