İzmir'in Ödemiş ilçesinde, 8-10 Mayıs 2015 tarihleri arasında yapılacak olan "Süt Bayramı" hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık sektörlerinin taraflarının bir araya getirerek, üreticileri, kadınları, çocukları ve aileleri bayram havasında buluşturmak amacıyla düzenlenecek olan süt bayramı hazırlıkları devam ediyor.

Bu kapsamda Ödemiş ilçesinde, bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Ege Bölgesi Sanayi Odası'nda düzenlenen toplantıya, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İzmir İl Müdür Yardımcısı Selami Turan, Ödemiş İlçe Tarım Müdürü İbrahim Altıntaş, Ödemiş, Kiraz ve Beydağ Süt Birliği Başkanları, kamu kurum ve kuruşlarının yetkilileri katıldı.

Süt Bayramı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İzmir İl Müdürlüğü himayesinde, Ödemiş Belediyesi'nin desteği ile Küçük Menderes Havzası Ödemiş Fuar Alanı'nda gerçekleştirilecek.

Süt Bayramı ile ziyaretçilere süt ve süt üretimi ile ilgili verilecek paneller, eğitimler ve uygulamalı gösterimler yapılacak. Sponsor firmaların standlarıyla yeni ürünler tanıtılacak.