Antalya Valisi Münir Karaloğlu önderliğinde İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen yönetiminde BATEM ve Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü"nün iş birliğiyle yürütülen "Yeşeren Çocuklar Projesi'nde bu hafta düzenlenen programda,  projeye katılan okulların yönetici ve öğretmenleri yeşerdiler. Öğrencilere uygulanan projenin demosunun sonunda Kapanış Galası  için değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Programa Antalya İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen BATEM Müdürü Dr. Abdullah Ünlü İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sevim Baysal KTV Şube Müdürü İbrahim Irmak proje katılımcısı 33 okulun müdürleri ve 2’şer öğretmenleri katıldı. 

İl Müdürü Mustafa Özen katılımcılara yaptığı konuşmada doğa ve tarımı anlattı, Antalya’nın tarımdaki önemine değindi. Yeşeren Çocuklar Projesi İle şehir hayatında doğadan kopuk yaşayan çocukları tarımla buluşturup tarım sektörünün önemi ve gelecekte de sürdürebilir olması için gerekli çalışmaları yaptıklarını kaydederek Türkiye’de bir ilk olan ve her kesimin büyük ilgisi ile karşılaşan Yeşeren Çocuklar projesine katkılarından dolayı Okul Müdürlerine ve paydaş kurumlara teşekkür etti.

BATEM'in Aksu yerleşkesinde yer alan seralarda öğretmenler ve okul müdürleri sebze çeşitleri ve fidesi dikimini uygulamalı olarak gerçekleştirdi. Fidan dikimi ve gezilerle Expo 2016 Antalya'da devam eden program sonunda katılımcılar EXPO SERGİ ALANI ve PLANETARYUMU gezdi.

TARIMDANHABER