Bundan önceki yıllarda toplam 52 eğitim semineri gerçekleştirmiş olan Öz Orman-İş Sendikası, bu sene iki grup olarak planlanan seminer dizisinin ilk ayağını 24-25 Şubat 2020 tarihlerinde yaptı. Bu senenin ikinci ayak semineri ve toplamdaki 54’üncü seminer de, 9-10 Mart 2020 tarihlerinde yine Kızılcahamam’da yapıldı.

Seminere, 350 işyeri temsilcisinin yanısıra, Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan, Genel Sekreteri Ali Bilgin, Genel Malî Sekreter Halil Turan, Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya ve Genel Eğitim Sekreteri Ramazan Gün ile Genel Merkez uzmanları ve Taşra Teşkilatı yöneticileri katıldı.

Genel Eğitim Sekreteri Ramazan Gün’ün takdimiyle başlayan seminerin açılışında; Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan, Hak-İş Onursal Başkanı Salim Uslu, Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan Türkyılmaz, Orman Genel Müdür Yardımcısı Şahin Aybal ve Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcısı Halim Bediz birer konuşma yaptı. Seminerin ikinci gününe konuk olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve 65. Hükümetin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu da bir konuşma yaptı.

Seminerde; Öz Orman-İş Hukuk Müşaviri Avukat Gizem Bal, ‘İşyeri Temsilcilerinin Hukuki Mahiyeti’ ve SGK İstanbul İl Müdür Yardımcısı Murat Özdamar ‘Sosyal Sigorta Haklarımız’ konulur birer sunum yaparak, İşyeri Temsilcilerinin konuya dair soruları cevaplandırdı.

Öz Orman-İş Sendikası 54. Eğitim Semineri, katılım sertifikalarının takdimiyle sona erdi.