Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi Başkanlığına seçilen Ali Eroğlu, üyelere birer mesaj göndererek, şunları kaydetti:

"Türk Veteriner Hekimleri Birliği'nin 48.olağan Büyük Kongresi 24 Kasım 2018 Cumartesi günü Ankara'da yapılan Genel Kurul Çalışmaları ve 25 Kasım Pazar günü yapılan seçimler ile sona ermiştir.

Büyük Kongremiz yüzde doksanın üzerinde çok yüksek katılımla seviyeli, başarılı ve her yönüyle Veteriner Hekimlere yakışan bir kongre olmuştur.

Seçimlere iki liste halinde gidilerek, tamamen demokratik ve hoş görü ortamında gerçekleşen oy verme işleminin sonunda şahsımın arz ettiği liste daha fazla delegenin güven ve teveccühü ile kabul görmüştür.

Öncelikle sonuçların ülkemiz, mesleğimiz ve meslektaşlarımız için yarınların daha güzel yaşanmasına vesile olmasını diliyorum.

Baştan beri sözümüz; Güven ve Birlik içinde Daima İleriye, Birlikte Düşünüp Birlikte Başaracağız olmuştur. Kazanan Ülkemiz, Kazanan Mesleğimiz, Kazanan Meslektaşlarımız olsun. Olmuştur.

Bunların bilinci ve sorumluluğu ile yolumuza devam edeceğiz.

Seçimin kaybedeni yoktur.

Bir kez daha Merkez Konseyi Başkanlığından ayrılan Sayın Talat Gözet Başkana ve çalışma arkadaşlarına öz verili gayretlerinden ve başarılarından dolayı teşekkür ederken, her zaman yardımlarına ihtiyacımızın olduğunu belirtmek istiyorum. Degerli divan başkan ve yönetimine, tüm bölge ve il oda başkanlarımız ve delegelerimize teşekkür ediyorum. Çok anlamlı varlıkları ve destekleri ile katkıda bulunan büyüklerime, arkadaşlarıma, dostlarıma ve meslektaşlarına teşekkür ediyorum."

TARIMDANHABER