Buğday, arpa ve mısır fiyatlarında ufak artışlar yaşandı! Güncel hububat fiyatları... Buğday, arpa ve mısır fiyatlarında ufak artışlar yaşandı! Güncel hububat fiyatları...

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Prof. Dr. Aşkın Yaşar, şunları kaydetti: “TVHB'nin misyonu 6343 sayılı Kanun'da belirtilmiştir. Bu kanunla birlikte ülkemizin değişen koşullarına uygun olarak misyon ve vizyonumuzu güncellemek, mesleğimizin saygınlığını toplumda üst düzeye taşımak en önemli hedeflerimizden biri olacaktır.

Bu amaçla oluşturacağımız yönetim kurulumuzla, aidiyet duygusunun üst seviyede olduğu, ötekileştirmeyen, ortak aklın ve emeğin ön planda tutulduğu mevcut yasalar çerçevesinde meslektaşlarımızın özlük haklarının ve mesleki saygınlıklarının her zemin ve koşulda savunulduğu bir yönetim anlayışı için siz değerli meslektaşlarımızın desteğini bekliyoruz.”

Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Talat Gözet, hafta sonu yapılacak genel kurulda aday olmayacağını açıklarken, Tarım ve Orman Bakanlığı eski Müsteşar Yardımcılarından ve 2000-2002 yıllarında TVHB Merkez Konsey Başkanlığını yapan Ali Eroğlu, büyük kongre için aday olduğunu belirtmiş.