İş adamları heyetine bilgi veren Başkan Kaya; Şanlıurfa'nın çok verimli topraklara sahip olduğunu yılda 18- 22 milyon ton buğday verimi aldıklarını belirterek, "Bugün burada farklı ülkelerden gelen 47 iş adamını ağırlamanın gururunu yaşıyoruz. Iş adamlarımızın hepsi Türkçe biliyor, bu bizim için mutluluk verici. Ikili işbirliklerini arttırmak için bizleri iş adamlarımızla buluşturan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na teşekkür ediyoruz. Işbirliklerimizi arttırmak için Şanlıurfa Ticaret Borsası olarak elimizden geleni yapmaya hazırız. Sizleri her zaman Şanlıurfa'ya bekliyoruz” diye konuştu.

27 ülkeden gelen iş adamları, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya'ya ülkelerine özgü çeşitli hediyeler takdim etti.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya ise; kendilerine Şanlıurfa'ya özgü el işleme bakır kahve takımı hediye etti.

İş adamı heyeti başkanı Salih Taşdirek ise; kendilerini ağırladıkları için Başkan Kaya'ya teşekkür ederek ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade etti.

Gerçekleşen ziyarette; Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Başkan Yardımcıları Mehmet Emin Aydın, Ali Çiçek, Meclis Başkan Yardımcıları; Halil Alkan Ali Caz, Meclis üyesi Ahmet Göktaş da hazır bulundu.