Gıda Mühendisleri Odası tarafından 28-29 Mart 2015 tarihlerinde Ankara’da “ISO 2200:2005 Gıda Güvenliği Yönetimi Sistemi Eğitimi” gerçekleştirilecek.

Gıda Mühendisleri Genel Merkezi’nde düzenlenecek olan eğitim programında, gıda zincirinde bulunan herhangi bir kuruluşta ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi‘in kurulması, uygulanması ve sistemin sürekli geliştirilebilmesi için gerekli olan temel bilgi katılımcılara aktarılacak.

Gıda Mühendisi Murat Sevencan’ın eğitimci olarak yer alacağı program, iki gün boyunca 09.30-17.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Kontenjan yirmi kişi ile sınırlı olup, kayıtlar başvuru sırasına göre alınacak. Talep edilmesi halinde ise eğitim tekrarlanacak. Yeterli başvuru ve katılım sağlanmadığı takdirde, oda eğitim programını iptal edip, erteleyebilecek. Eğitim sonunda da katılımcılara sertifika verilecek. Eğitim dokümanları, öğle yemeği ve ara ikramlar ücretlere tabi olacak. Ödemeler eğitim tarihinden üç gün önce kayıt formlarında yer alan hesaplara ve odaya elden yapılabilecek. Eğitime başvuracak oda üyelerinin aidat borcu bulunması dâhilinde eğitime dahil edilmeyecek. Gıda Mühendisleri Odası tarafından yapılan açıklamaya göre, eğitim ücretleri; oda öğrenci üyesi; 75 TL, oda üyesi; 175 TL, dış katılımcı ücreti ise 250 TL olarak belirlendi.