Ramazan öncesi tahin ve tahin helvasının tebliği yayınlandı

Ramazan ayında tüketimi artan tahin ve tahin helvasının tebliği yayınlandı. Bugünkü Resmi Gazete'de yayınlanan tebliğe göre; tahin yapımında tatlandırıcı, renklendirici ve aroma vericiler ile aroma özelliği taşıyan gıda bileşenleri kullanılamayacak.

banner255
Ramazan öncesi tahin ve tahin helvasının tebliği yayınlandı
banner200
version="
YORUM EKLE
banner151

banner251