Genel Müdür İrfan Güvendi, İnsan Kaynakları Daire Başkanı Muaz Saka ve Kütahya Bölge Müdürü İsmail Hakkı Bücük ile Tarım Kredi Yem'in Kütahya'da bulunan fabrikasında incelemelerde bulundu. 19 Ağustos'ta gerçekleştirilen ziyarette Güvendi, inşaatı devam eden mamul silo hakkında Fabrika Müdürü Hüseyin Durmuş ve Denetçi İnşaat Mühendisi Hayati Çivici'den inşaat hakkında bilgi aldı.

Ortaklara sürekli kaliteli ve uygun fiyattan yem satabilmek için fabrikaların tüm ihtiyaçlarını karşılayarak, pazar payını artırabilmek için sürekli çaba içinde olduklarını vurgulayan Genel Müdür Güvendi, fabrika ve Kütahya Bölge Birliği çalışanlarına başarılar diledi.

Yemin çok önemli bir satış kalemi olduğunu ve satışların her geçen gün arttığını kaydeden Kütahya Bölge Müdürü İsmail Hakkı Bücük de, özellikle kış aylarında siparişi karşılamada zorlanan fabrikanın bu tesis sayesinde satışlarının artacağını belirtti.

Siparişin yoğun olduğu Ekim-Mart ayları arasında bu tesis sayesinde fabrikanın üretim kapasitesinin % 30, yükleme kapasitesinin ise yaklaşık % 50 artacağını belirten Fabrika Müdürü Hüseyin Durmuş ise, tesisin fabrikaya kazandırılmasında emeği geçen tüm yetkililere ve Genel Müdür Güvendi'ye teşekkürlerini iletti.