Tarım Kredi Yem Pazarlama Müdürü Muhammed Çığ ile Boğazlıyan, Taşova, Sakarya ve Kütahya Şube Müdürleri ve saha elemanlarının katılımıyla gerçekleşen toplantılara, Bölge Müdürü Veli Altunkaş, Bölge Müdür Yardımcısı Ebubekir Gökaslan, Bölge Birliği ve bağlı kooperatiflerin yetkilileri iştirak etti.

HAYVAN BESLEMESİNİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKİLDİ

Toplantılarda; hayvan beslemenin önemi ile dikkat edilecek hususlar, yemlerin özellikleri ve hayvan sağlığıyla ilgili konulara değinilirken, aynı zamanda fabrikalara getirilen teknolojik yenilikler ile sağlanan kalite artışı ve yeni düzenlemeler ile ilgili de bilgi verildi.

YEM PAZARINDAN DAHA FAZLA PAY ALMALIYIZ

Toplantılarda yaptığı konuşmalarda Bölge Müdürü Veli Altunkaş; “Bölge Birliği faaliyet alanı içerisinde yapılan hayvancılık faaliyetlerinin temel girdisi olan yem pazarından daha fazla pay alabilmek için iştiraklerimizle birlikte güç birliği yaparak saha çalışmalarımızı yaygınlaştırmalıyız. Ortaklarımızla birlikte hayvanlarından daha fazla et ve süt alabilmeleri amacıyla bakım-besleme programları uygulamalı, düzenli işletme ziyaretleri ile sahadaki gelişmeleri takip etmeliyiz. Tarım her geçen gün değişiyor gelişiyor. Bizler de hizmetlerimizi geliştirmeli bu alanlardaki değişimleri gerekli hale gelmeden önce yapmalıyız.” dedi.

“Sahada yaptığımız her aktivitenin olumlu sonuçları Kooperatiflerimize de yansımaktadır.” diyen Altunkaş, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Ortaklarımızın bilgi ve sermayeye ihtiyacı var. Ortaklarımıza bilgi aktarma noktasında gerek Bölge Birliği elemanları gerekse iştirak elemanları ile her zamankinden daha fazla sahada olacağız. Kooperatif ortaklarımızın her zaman Kooperatiflerimizden mutlu ayrılmalarını sağlamak zorundayız. Tarım Kredi Kooperatiflerini sahadaki etkin çalışmalarımızla hep birlikte daha üst noktalara taşıyacağız.”