Yurdanur uçak restoranda yapılan toplantı sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti Bölge Müdürü Ergin Çubukçu konuşmasında, “Göreve başlayalı 2 ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen çabuk kaynaştık ve uyum içinde çalışıyoruz. Tekirdağ Bölge'nin çok yüksek bir potansiyeli var. Sahip olduğumuz bu potansiyeli sizin azim ve gayretinizle birlikte çok iyi değerlendireceğiz" dedi.
Tekirdağ Bölgeyi zirveye çıkaracağız
Tarım Kredi Tekirdağ Bölge Birliği, 2017 yılının ikinci değerlendirme toplantısını kooperatif müdürleriyle gerçekleştirdi. Tekirdağ Bölge Müdürü Ergin Çubukçu, "Bizler bu inanç ve birliktelikle Trakya çiftçisinin hak ettiği değeri bulmasını sağlarken bölgemizi zirveye çıkaracağız" dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR

arkadaş zıraat mühendisimi - 3 yıl Önce
buadam araştırın zaten malzeme hazır herşey geliyor neyin zirvesinden bahsediyorsun ;? önce ziraat bilgin olsun siyasi hareket anca türübüne oynarsın nedağıtılsa gelin medya resmimi çekindersin ergin
ANKETTüm Anketler
1
Personele sözleşmeli bakliyat eğitimi
2
Hayvancılık yatırımlarına yüzde 100 hibe desteği
3
TİGEM ve TMO’ya atama
4
Küçükbaş hayvancılık organik hayvancılık kapsamına...
5
İyi tarım uygulamaları desteğinde son gün uyarısı!
6
TZOB’da FETÖ gerginliği!
7
TAREKS’in düşündüren tohum üretim rakamları!
8
Kurtulmuş’tan arıcılara müjde!
9
Antalya’da ‘biçerdöver operatörü’ kursu...
10
Artvin’de hayvancılık çalıştayı yapıldı
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:32

GÜNEŞ
08:00

ÖĞLE
13:04

İKİNDİ
15:35

AKŞAM
17:58

YATSI
19:20
Sayın Bölge müdürüm.Bu resme bak.Müdürlerin bitik.sen bitik.nasıl bir heyacan ki,suratlar bir karış dökülmüş.Bu sıfata balık gelmez ya?Moral,motivasyon,empati.sahi eskiden böyle şeylerde vardı dimi?