ÖZEL HABER / Tarım Kredi Kooperatifleri'nin sigorta şirketinin ismi belli oldu. Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından satın alınan Asya Emeklilik ve Işık Sigorta'nın yeni ismi 'Bereket Sigorta' oldu.Tarım Kredi, Bank Asya Emeklilik ve Hayat şirketi ile Işık Sigorta'nın Bank Asya'ya ait hisselerini TMSF'den satın almıştı. Söz konusu sigorta şirketleri için Aralık ayında ödüllü isim yarışması düzenlenmişti.

9-14 Aralık tarihleri arasında yapılan ödüllü isim yarışmasında yaklaşık 10 bin isim önerisi gelmişti. Yarışmada, 'Rençber Sigorta' önerilen ilk isim olmuştu. Uzun bir süredir yürütülen çalışmada 'Bereket' isminde karar kılındığı ortaya çıktı. Bereket Sigorta'nın marka patenti ve diğer işlemleri de tamamlanırken, Asya Emeklilik ve Işık Sigorta'nın yeni adı Bereket Sigorta A.Ş olarak tescillendi. Asya Emeklilik'in web sayfası da güncellenirken, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Ayhan Karayama, Bereket Emeklilik ve Hayat A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak görünüyor.

Diğer yandan Işık Sigorta'nın web sayfası henüz güncellenmezken, 'bereketsigorta.com' adresinden, 'Işık Sigorta'nın web sayfasına giriliyor.

Tarımda hangi girdilerin maliyeti daha fazla arttı! Veteriner harcamaları rekor kırdı! Tarımda hangi girdilerin maliyeti daha fazla arttı! Veteriner harcamaları rekor kırdı!

Bereket Sigorta'nın yeni logo çalışmaları ise devam ederken, ödül yarışmasının sonuçlarının yakında açıklanması bekleniyor.