Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, geçtiğimiz Ocak ayında Merkez Birliği üst düzey yönetiminde yaptığı köklü değişikliklerin ardından dün de bölge birlik seçimle öncesinde kritik değişikliklere gitti.

MUAZ SAKA GENEL MÜDÜR YARDIMCISI OLDU

Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Güneş, bu görevinden alınarak Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanlığına getirilirken, bu görevi yürüten Muaz Saka ise Genel Müdür Yardımcılığına getirildi.

FİKRET DOĞAN EMEKLİYE AYRILDI

Değişikliklerin bununla kalmadı. Strateji Geliştirme ve Teşkilatlandırma Daire Başkanı Fikret Doğan, emekli oldu. Fikret Doğan'ın yerine Şaban Kırmızı atandı.

Fahrettin Poyraz’dan haber var! Yargı tarihine geçti! Fahrettin Poyraz’dan haber var! Yargı tarihine geçti!

YENİ DAİRE BAŞKANLIĞI İHDAS EDİLDİ

Diğer yandan Krediler Mali İşler Daire Başkanlığı ikiye ayrıldı. Krediler Daire Başkanlığında Yahya Altınkaya görevine devam ederken, yeni ihdas edilen Mali İşler Daire Başkanlığına Sertaç Gürsoy, getirildi. Sertaç Gürsoy, Krediler Mali İşler Daire Başkanlığında Mali İşler ve Muhasebe Müdürü olarak görev yapıyordu.

DESTEK HİZMETLERE ERHAN İŞKUR GETİRİLDİ

Destek Hizmetleri Daire Başkanlığına ise Erhan İşkur getirildi.

YERLİKAYA İNSAN KAYNAKLARINA ALINDI

Tedarik Daire Başkanı Fatih Zekeriya Yerlikaya, İnsan Kaynakları Daire Başkanı olurken, Tedarik Daire Başkanlığına Başkan Yardımcısı Ramazan Bilgiç atandı.

Pazarlama Daire Başkanlığına ise İlyas Kılıç getirildi.