Tarım Kredi Kooperatiflerinde bir dönem kapandı. Eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik döneminde Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü yapılan Ayhan Karayama, görevden alındı.

Uzun süredir görevden alınması beklenen Karayama'nın kararı önceki gün verildi. Karayama'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla görevden alındığı belirtilirken, yerine eski Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz getirildi.

Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Yönetim Kurulu, bugün olağanüstü toplanarak, Genel Müdür Ayhan Karayama'nın görevine son verdi. Karayama'nın görevden alınmasıyla birlikte yerine de atama yapıldı. Buna göre 3 dönem Bilecik milletvekilliği yapan Fahrettin Poyraz, Tarım Kredi Kooperatiflerinin yeni Genel Müdürü oldu.

Buğday, arpa ve mısır fiyatları kaç liradan işlem görmeye başladı? Buğday, arpa ve mısır fiyatları kaç liradan işlem görmeye başladı?

FAHRETTİN POYRAZ KİMDİR?

Fahrettin Poyraz, 3 Temmuz 1968'de Kütahya Domaniç'te doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini bitirdi. Yüksek lisansını Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Bölümü ile Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsünde; doktorasını Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Anabilim Dalı Siyaset Bilimi alanında tamamladı. Maliye Bakanlığında muhasebe denetmeni, Sayıştay Başkanlığında başdenetçi olarak görev yaptı. Siyasal Bilgiler Fakültesi Mezunları Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği ile Mali Hukuk Dergisi Yayın Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. 22, 23 ve 24'üncü dönemde Bilecik Milletvekili seçildi. 24. Dönemde Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Başkanı görevini yaptı. Poyraz, evli ve 5 çocuk babasıdır.