Kütahya Bölge Birliğinde ‘’Sözleşmeli Üretim Projesi’’ kapsamında alımı planlanan makarnalık buğday konusunda eğitim toplantısı düzenlendi.

Bölge Birliği toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Bölge Müdürü Özkan İnci, Grainmar Tarım Gıda ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Bayram Baran, Bölge Müdür Yardımcısı Mesut Özgür, Kütahya Bölge Birliğine bağlı alım yapılacak 91 kooperatifin yetkilileri ve ziraat mühendisleri katıldı.

Toplantının açılışında, ürün alımının kooperatif ve çiftçiler açısından önemine değinen İnci; “Kütahya Bölge Birliği, ürün alımı konusunda kendini kanıtlamış bir bölgedir. Bu yıl Oba Makarna işbirliği ile sözleşmeli makarnalık buğday alımı da yaparak çiftçilerimize ve ekonomimize destek olmaya devam edeceğiz. Çiftçilerimiz sözleşmeli üretimle mahsulünü satış kaygısı yaşamadan, sağlıklı bir şekilde üretecek, bizler de gerek çiftçilerimize gerekse sizlere her konuda destek olmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Grainmar Tarım Gıda ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Bayram Baran tarafından gerçekleştirilen eğitim ve bilgilendirmelerin ardından konu ile ilgili istişarelerde bulunuldu.