ÖZEL HABER / Tarım Kredi'nin tarihi binası yıkılarak yerine kat karşılığı yeni bina yapılacak. Milli Kütüphane'nin hemen arkasında, Ankara'nın en prestijli yerlerinden olan Bahçelievler Mahallesinde bulunan ve mülkiyeti Tarım Kredi Merkez Birliği'ne ait olan devasa binanın yerine yeni bir bina yükselecek.

İHALE 30 ARALIK'TA YAPILACAK

Genel Müdürlük binasının yerine kat karşılığı yapılacak yeni bina inşaatının ihalesi ise 30 Aralık 2015'te saat 10.00'da yapılacak.

Tarım Kredi'den inşaat firmalarına gönderilen ihaleye davet mektubunda şunlar kaydedildi:

“Mülkiyeti Genel Müdürlüğümüze ait Ankara ili, Çankaya İlçesi, Yukarı Bahçelievler Mah. William Thomson Caddesi, No: 7 adresinde bulunan ve tapusunun 6820 Ada, 29 parselinde kayıtlı 8287 metrekare alana haiz arsanın üzerinde Genel Müdürlük Hizmet Binamız ile müştemilatı bulunmakta olup, söz konusu arsamız üzerine kat karşılığı inşaat yaptırılmak üzere Kurumumuzca 'Kat Karşılığı' usulü ihaleye çıkılacaktır.

Söz konusu kat karşılığı inşaat için hazırlanan evraklar Genel Müdürlüğümüz Gayrimenkul Yönetim Müdürlüğünden temin edilebilecek olup, ihaleye ilişkin kapalı zarf, ihale günü ve saatinde ihale komisyonuna teslim edilecektir.

İhale; 30.12.2015 Çarşamba günü saat 10.00'da isteklilerin huzurunda kapalı zarfların açılarak okunması, açık artırma ve/veya pazarlık usulü ile sonuçlandırılacaktır.

İhaleye teşriflerinizi rica ederiz."