TAKİPÇİLERİMİZE ÖNEMLİ NOT: Bu haberimiz Tarım Kredi Kooperatiflerinin başvurusu üzerine Ankara 8. Sulh Ceza Hakimliğinin 14 Ağustos 2020’de verdiği hukuksuz erişim engeli kararı ile yayından kaldırılmıştı. Ancak Anayasa Mahkemesi’ne yaptığımız başvuru haklı görülerek, erişim engeli kararı ile ilgili ihlal kararı verilmiştir. AYM’nin ihlal kararı üzerine haberimiz yeniden özgürlüğüne kavuşmuştur. AYM’nin haberimizle ilgili verdiği ihlal kararı Resmi Gazete’de 7 Ocak 2022’de yayımlanmıştır. AYM’nin kararına ulaşmak için tıklayın… Ankara 8. Sulh Ceza Hakimliğinin Değişik İş Ek Kararı için tıklayın... 

Gönenli, Avcı ve Karabal, görevden alınan Ayhan Karayama döneminde bu görevlere getirilmişti.

İŞTİRAKLERDE ÜST DÜZEY YÖNETİCİLER GÖREVDEN ALINDI

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, iştiraklerde üst düzey yöneticilere yönelik değişikliklere gidiyor.

TARNET VE LİSANSLI DEPOCULUKTA DEĞİŞİM

Gözler gübre fiyatında! Yem ve canlı hayvan fiyatı arttı gübre fiyatları değişmedi! Gözler gübre fiyatında! Yem ve canlı hayvan fiyatı arttı gübre fiyatları değişmedi!

Bu kapsamda TARNET Genel Müdürü Tolga Gönenli bugün görevden alınırken, Lisanslı Depoculuk Şirketinin Genel Müdürü Nurettin Avcı ve Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Karabal'ın da görevine geçtiğimiz günlerde son verildi.

VİDEO KONFERANS SİSTEMİ İLE GÜNDEME GELMİŞTİ

Tarım Kredi Kooperatiflerinin bilişim şirketi olan TARNET'in Tarım Kredi Kooperatiflerine satın aldığı video konferans sistemi ile Deloitte'n satın alınan danışmanlık hizmeti tartışma konusu olmuştu.

110 MİLYON LİRALIK İHALEDEN YÖNETİM KURULU BAŞKANININ BİLE HABERİ OLMAMIŞTI

Tarım Kredi Kooperatiflerinin Lisanslı Depoculuk şirketi de 110 milyon liralık gizemli ihale ile gündeme gelmişti. Çiftçi için önemli bir yatırım olmasına rağmen 110 milyon liralık lisanslı depoculuk ihalesinden Tarım Kredi Kooperatifleri Yönetim Kurulu Başkanının bile haberi olmamıştı.