Merkez Birliği İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Eğitim Müdürlüğü tarafından, Bölge Birliklerinde görev yapan aday personele yönelik ‘Mevzuat ve Yetiştirme Kursu’ düzenlendi.

Büyük Anadolu Otelde gerçekleştirilen ve 8-19 Temmuz tarihlerini kapsayacak kursun açılışında Genel Müdür Fahrettin Poyraz ve İnsan Kaynakları Daire Başkanı Davut Arpa kursiyerlerle bir araya geldiler.

Eğitimin hem kurum hem de aday personel açısından hayırlı olması temennisinde bulunan Genel Müdür Poyraz, kursiyerlerden merak ettikleri her konuyu eğitimcilere sormalarını istedi.  

Aday personele, kurumda görev yaptıkları sürece kendilerine hedefler belirlemeleri gerektiğini söyleyen Poyraz, çalışmalarını da bu hedefler doğrultusunda gerçekleştirmeleri konusunda tavsiyede bulundu.

Çalışma mevzuatının; Eğitim Müdürü Emre Odacıoğlu, kredi mevzuatının; Başkontrolör Deniz Özünegüven, muhasebenin; Yönetmen Çağatay Ceren ve Yönetmen Yardımcısı Tümer Özlü, hukukun; Avukatlar Zübeyde Özcan Bütün ve Emirhan İşkür, kuruluş mevzuatının Uzman E.Alparslan Ulu, E-koop’un; Yönetmen Yardımcısı Harun Mesci, EBYS’nin; Yazılım Mühendisi Saner Sümer, sigortanın; Sigorta ve Risk Yönetimi Müdürü Seyfettin Tosun ve Yönetmen Yardımcısı Serdar Adikti tarafından anlatıldığı kursun program yöneticiliğini de Eğitim Müdürlüğünden Yönetmen Yardımcıları Fatih Şahin ile Aysel Seyhan üstlendi.