ÖZEL HABER / Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği'nde Genel Müdür Yardımcısı Hüsamettin Gülhan'ın istifa ettiği orta çıktı. İstifası ile ilgili olarak Bölge Birliklerine bir mesaj gönderen Gülhan, 31 Ağustos itibariyle görevinden ayrılacağını duyurdu. Gülhan'ın mesajındaki hiçbir cemaatin üyesi olmadığı yönündeki vurgusu ise dikkat çekti. Gülhan, mesajında; “Asla bugüne kadar herhangi bir cemaatin üyesi olmadım. Kendi isteğimle ayrılıyorum" dedi.

Gülhan'ın, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdür Yardımcılığı görevinden istifa ettiğini duyurmak için Bölge Birliklerine gönderdiği mesaj şöyle;

Kıymetli Dostlar;

Her başlangıcın bir sonu vardır. 01.12.2011 tarihinde başladığım Tarım Kredi Kooperatiflerindeki yaklaşık 5 yıllık çalışma hayatımın sonuna geldim. 31.08.2016 tarihi itibariyle ve kendi isteğimle (asla bugüne kadar herhangi bir cemaatin üyesi olmadım) ayrılıyorum. Bundan sonraki çalışma hayatımı muhtemelen özel işimde geçireceğim.

Şunu peşinen itiraf etmeliyim ki bu teşkilattan çok şeyler öğrendim ve çok önemli kazanımlar elde ettim. Benim için sanki bir ocak gibiydi.

Görev sürem içinde yaptıklarım var yapamadıklarım var, ama özellikle çalıştığım süre içinde kurumun yapısında ve çalışanların iş tutuş tarzlarında az da olsa değişiklikler yapmaya gayret ettim. Çalışma hayatım boyunca çalışanların ve özellikle de ortaklarımızın menfaatine olacak uygulamaları, kurumun sürdürülebilir bir yapıya kavuşmasına yönelik tedbirleri hayata geç irmeye gayret ettim. Tatbiki karşılığında da çoluk çocuğumun rızkını kazandım. (Bana böyle bir rızık kapısı açtığı için Allah'ıma hamdolsun)

Yine itiraf etmeliyim ki bu kuruma isteyerek gelmedim. Ama geldikten sonra da çıkamadım, bırakamadım. Bu kurumun farklı bir yapısı var insanı bırakmıyor. Kurumun çalışanlarının kuruma olan aidiyeti, özverisi, çabası, “her şeyin para, makam olmadığını "öğreten yapısı, hele hele elleri nasırlı, bu ülkenin en gariban insanlarını oluşturan ortaklarımız, beni bu kuruma bağladı ve bırakmadı.

Eğer bu teşkilatta hoş bir seda bıraktıysam ne mutlu bana, kırdığım kalpler varsa (ki vardır eminim) bu da en büyük üzüntümdür.

Parla ekmeklik buğday çeşidi hangi iklim koşullarında ekilebiliyor? Verimi ne kadar? Detaylar belli oldu! Parla ekmeklik buğday çeşidi hangi iklim koşullarında ekilebiliyor? Verimi ne kadar? Detaylar belli oldu!

Sizlere Allahaısmarladık derken hepinizi sevgi saygıyla kucaklıyor, hakkınızı helal etmenizi rica ediyorum.

Allaha emanet olunuz.

Hüsamettin Gülhan

Genel Müdür Yardımcısı