Genel Kurullarda Tarım Kredi Kooperatiflerinin faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Selahattin Külcü, “Tarım Kredi Kooperatifleri, ülkemizin her bölgesinde çiftçimizin yanındadır. Mensubu olmaktan gurur duyduğumuz köklü ve güçlü bir kuruluş olan Tarım Kredi Kooperatifleri, çiftçilerimize, Türk tarımına ve Türk ekonomisine güç katmaktadır. Böylesine güçlü bir teşkilatın mensubu olmaktan gurur duyduğumu belirtir, Genel Kurulumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." açıklamalarında bulundu.

Genel Müdür Fahrettin Poyraz ise, “Tarım Kredi Kooperatifleri olarak ülke tarımına böylesine emeği, katkısı olan bir kurumun parçası olmaktan ve değerli mesai arkadaşlarımla birlikte bu önemli vazifeyi omuzlamaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Türkiye'nin en büyük çiftçi kuruluşu olarak, hükümetimizin ve bakanlığımızın da destekleriyle çok önemli projelere imza attık, aynı kararlılıkla çalışmaya, hizmet vermeye devam edeceğiz. Olağan genel kurulumuzun Tarım Kredi Kooperatiflerine, çalışanlarımıza, çalışma hayatımıza, üreticilerimize, aziz milletimize hayırlar getirmesi temennisiyle hepinizi en derin saygılarımla selamlıyorum" ifadelerini kullandı.

ANTALYA BÖLGE BİRLİĞİ

Genel Kurula; Tarım Kredi Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Külcü, Genel Müdür Dr. Fahrettin Poyraz, Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Ethem Üstüner, Genel Müdür Yardımcısı Muaz Saka, Antalya Bölge Müdürü İbrahim Kamil Kabalar, İnsan Kaynakları Daire Başkanı Fatih Zekeriya Yerlikaya, Merkez Birliği Strateji Geliştirme ve Teşkilatlandırma Daire Başkanı Şaban Kırmızı, Antalya Bölge Müdür Yardımcıları Sezai Yıldırım ve Nadir Yüksel, kooperatif yetkilileri ile temsilcileri katıldı.

KÜTAHYA BÖLGE BİRLİĞİ

Genel Kurula; Tarım Kredi Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Külcü, Genel Müdür Dr. Fahrettin Poyraz, Genel Müdür Yardımcısı Muaz Saka, Kütahya Bölge Müdürü Özkan İnci, bölge müdür yardımcıları, kooperatif yetkilileri ile temsilcileri katıldı.

KONYA BÖLGE BİRLİĞİ

Genel Kurula; Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Külcü, Genel Müdür Dr. Fahrettin Poyraz, Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mesut Ölmez, Genel Müdür Yardımcısı Muaz Saka, İnsan Kaynakları Daire Başkanı Fatih Zekeriya Yerlikaya, Merkez Birliği Strateji Geliştirme ve Teşkilatlandırma Daire Başkanı Şaban Kırmızı, Konya Bölge Müdürü Mustafa Odabaşoğlu Konya Bölge Müdür Yardımcıları Seyithan Kartbaba ve Yakup Kasal, kooperatif yetkilileri ile temsilcileri katıldı.

İZMİR BÖLGE BİRLİĞİ

İzmir Bölge Birliğinin 11. Olağan Genel Kurulu; İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Külcü, Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Karakaya, Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Dr. Fahrettin Poyraz, Genel Müdür Yardımcısı Muaz Saka, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, 1. Hukuk Müşaviri Mücahit Çetin, İnsan Kaynakları Daire Başkanı Fatih Zekeriya Yerlikaya, Strateji Geliştirme ve Teşkilatlandırma Daire Başkanı Şaban Kırmızı, Bölge Müdürü Mehmet Tevfik Ongun, birim müdürleri ve bölge müdür yardımcıları, Bölge Birliği temsilcileri ve görevli personelin katılımı ile gerçekleşti.

BALIKESİR BÖLGE BİRLİĞİ

Balıkesir Bölge Birliğinin 12. Olağan Genel Kuruluna; Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Külcü, Genel Müdür Dr. Fahrettin Poyraz, Genel Müdür Yardımcısı Muaz Saka, İnsan Kaynakları Daire Başkanı Fatih Zekeriya Yerlikaya, Strateji Geliştirme ve Teşkilatlandırma Daire Başkanı Şaban Kırmızı, Balıkesir Bölge Müdürü Vedat Altın, birim müdürleri ve bölge müdür yardımcıları, Bölge Birliği temsilcileri ve görevli personel katıldı.

TEKİRDAĞ BÖLGE BİRLİĞİ

Genel Kurula; Tarım Kredi Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Külcü, Merkez Birliği Denetçisi İlhan Saltık, Genel Müdür Dr. Fahrettin Poyraz, Genel Müdür Yardımcısı Muaz Saka, Tekirdağ Bölge Müdürü Ergin Çubukcu, İnsan Kaynakları Daire Başkanı Fatih Zekeriya Yerlikaya, Merkez Birliği Strateji Geliştirme ve Teşkilatlandırma Daire Başkanı Şaban Kırmızı, Teşkilatlandırma Müdürü Vejdi Yiğit, Mevzuat ve Uyum MüdürüAhmet Yıldırım, kooperatif yetkilileri ile temsilcileri katıldı.

ANKARA BÖLGE BİRLİĞİ

Genel Kurula; Tarım Kredi Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Külcü, Genel Müdür Dr. Fahrettin Poyraz, Genel Müdür Yardımcıları Muaz Saka, M. Fevzi Yücetepe, Özgür Güven, Ahmet Bağcı, Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanı Mehmet Güneş, Ankara Bölge Müdürü Veli Altunkaş, Merkez ve Ankara Bölge Birlikliğinden yetkililer ile temsilcileri katıldı.