Antalya Bölge Birliğine bağlı kooperatiflerin 2016 yılı faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantı, Bölge Birliği ve bağlı kooperatiflerde görev yapan personel ile şirket temsilcileri ve çalışanlarının katılımı ile Antalya'da gerçekleştirildi.

Tarım Kredi Kooperatifleri Antalya Bölge Birliğine bağlı Antalya, Burdur ve Isparta illerinde bulunan 87 kooperatifte görev yapan personel ve şirket elemanlarının katılımıyla Antalya'da yapılan toplantıya Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Ethem Üstüner, Bölge Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sefer, Bölge Müdürü İbrahim Kamil Kabalar ile Bölge Birliği personeli katıldı.

Toplantıda konuşan Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Ethem Üstüner; “Kooperatiflerimizin tüm ortaklarını kucaklamalı, her zaman onların yanında olmalıyız. Bir çiftçi olarak sizlerden isteğim kooperatifinize gidince çiftçilerimizin selamını içtenlikle alın, onlarla ilgilenin, halini hatırını sorun. Ortaklarımız da sizin bu ilginizi karşılıksız bırakmayacaktır. Bu toplantının hayırlara vesile olmasını temenni eder, sizlere başarılar dilerim.” diye konuştu.

Toplantıda konuşan Bölge Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sefer de; “Sizleri bir arada görmek beni mutlu etti. 2016 yılındaki üstün gayretlerinizden dolayı sizlere teşekkür eder, 2017 yılında başarılar dilerim” temennisinde bulundu.

Toplantıda konuşan Bölge Müdürü İbrahim Kamil Kabalar; şunları kaydetti: “Tarım Kredi Kooperatifleri, ortaklarının ve genel anlamda ülkemiz çiftçisinin her türlü ihtiyacını karşılamak için vardır. Ülke tarımının kalkınmasına katkı sağlamak için çalışıyoruz. Bundan sonra da gece gündüz demeden birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Yaptığımız her işin karşılığında, verdiğimiz her hizmetin sonucunda ortaklarımızın kazancını ve refahını düşünmeli, belirlenen hedefleri tutturmak amacıyla hizmetten taviz vermeden çalışmaya devam etmeliyiz. Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez. Tarım Kredi ailesi olarak üreticilerimize ve ortaklarımıza daha iyi nasıl hizmet götüreceğimizin arayışı içerisinde olmalıyız.

Tarım Kredi Kooperatifleri Antalya Bölge Birliği olarak bugüne kadar nasıl çalıştıysak, bundan sonra da aynı gayretle ve aynı özveriyle daha iyisini yapmak için hep birlikte daha çok çalışmalıyız. Antalya Bölge Birliği her zaman elinden gelenin en iyisini yapmıştır ve bundan sonra da yapmaya devam edecektir. Bunun için de herkesin üzerine düşeni en iyi şekilde yapacağına ve başarılı faaliyetlerimizin artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum. 2016 yılındaki üstün gayretleriniz ve başarılı çalışmalarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür eder, 2017 yılındaki çalışmalarınızda başarılar dilerim"

Konuşmaların ardından 2016 yılı faaliyetleri ve 2017 yılı hedefleri değerlendirildi.

Kaynak: Umut Furkan ULUTAŞ / Tarım Kredi