Merkez Birliği kafeteryasında düzenlenen iftar yemeğine; Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kumaş, Genel Müdür İrfan Güvendi, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selahattin Külcü ve Mesut Ölmez,Yönetim Kurulu Üyeleri İrfan Karakaya, İbrahim Ethem Üstüner, Veli Sar, Yaşar Terzi, Mehmet Şahin ve Ahmet Yoncacı, Denetçiler İsmail Daşdelen, İlhan Saltık, Teftiş Kurulu Başkanı Selahattin Aydoğan, Genel Müdür Yardımcıları Hüsamettin Gülhan, Sefa Çağlayan, Ayhan Cürebal ve Kazım Çalışkan ile Merkez Birliği Daire Başkanları, Birim Müdürleri ve çalışanlar katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kumaş iftar yemeğinde yaptığı konuşmada; "Emektar Türk çiftçisine hizmet eden Tarım Kredi Kooperatifleri ailesi olarak ne kadar gurur duysak azdır. Yönetim Kurulu olarak bizler, sizlerin Türk çiftçisine yaptığınız ve yapacağınız hayırlı her işin destekçisi olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Allah birliğimizi bozmasın, kurumumuzu başarılı etsin, ülkemizin bolluk ve bereketini artırsın." dedi.

Genel Müdür İrfan Güvendi ise Ramazan ayı birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışmanın sembolüdür.Bu iftar yemeğiyle Ramazan'ın, iftarın sevincini, bereketini hep beraber paylaşıyoruz. Bu mübarek günlerde dua ederek, iftar açarak, tutulan oruçlarla hep birlikte daha yoğun şekilde mübarek Ramazan'ı yaşıyoruz. Ramazan ayının ülkemize, memleketimize ve Kurumumuza hayır ile bereket getirmesini dilerim.” şeklinde konuştu.