Sivas Bölge Birliği'ne bağlı 62 birim kooperatifi için 2015 yılı Ekim ayı sonu faaliyetlerini değerlendirme, performans ve hedef gerçekleştirme toplantıları yapıldı. Yapılan toplantılara kooperatiflerin birinci derece yetkilileri katıldı. Yapılan değerlendirme toplantılarında ortaklara kullandırılan kredilerin takip ve tahsili, pazarlama ve satış faaliyetleri, yeni ortak kaydı ve sigortacılık konuları ile 2015 yılı faaliyetleri değerlendirildi.

Yapılan değerlendirme toplantılarında yaptığı açıklamada Bölge Müdürü İsmail Köse, “Herkes üzerine düşenin en iyisini yapmalı. Sivas Bölge Birliği olarak çiftçilerimize en güzel hizmeti götürmek birinci hedefimiz olmalı. Bunun yanı sıra verdiğimiz hedefleri tutturabilmek için köy toplantılarına önem vermeliyiz. Tarım Kredi Kooperatiflerinin faaliyetlerini iyi bir şekilde anlatmalı, 2015 yılı içerisinde kullandırılan kredilerimizin tahsilat oranını yüksek tutmalıyız.” dedi.

Ortaklar üzerinde bulunan vadesi geçen alacakların tahsili konusunda çalışmalara hız kazandırılması gerektiğini ifade eden Köse, “Kooperatiflerimizin başarılı olması bizim mutlu olmamıza sebep oluyor. Yakın kooperatiflerle istişare içinde olalım. Bildiğiniz gibi en büyük hedefimiz Bölge Birliğimizi bir üst seviyeye çıkarmak. Bu da ekip işi ve biz de iyi bir ekibiz.” dedi. Köse, başarılı kooperatiflere yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ve güzel temennilerini iletti. Bölge Müdür Yardımcıları ve Bölge Yönetmenleri ise kooperatiflerin birinci derece yetkilerine vermiş oldukları hedefler konusunda hatırlatmalarda bulundular.

Yapılan değerlendirme toplantılarına Bölge Müdürü İsmail Köse, Bölge Müdür Yardımcıları Fatih Oğuzhan,Adem Yalçın ve Mustafa Altunok, bölge birliği yönetmenleri ve kooperatiflerin birinci derece yetkilileri katıldı.