Traktör ve hizmet aracı teslim töreninde çiftçilere Tarım Kredi Kooperatifleri'nin çalışmaları hakkında bilgi veren ve çiftçileri dinleyen Sakarya Bölge Müdürü Ercüment Satıbeşe,“Bizler, Tarım Kredi Kooperatifleri olarak, sizlere hizmet sunabilmek, sizlerin her türlü tarımsal ihtiyacınızı karşılayabilmek için buradayız. Türkiye'nin En Büyük Çiftçi Ailesi olarak sizlerin her türlü ihtiyacınızı karşılayabiliyorsak ve sizlerin sayesinde Türk Tarımına bir nebze de olsa katkı sağlayabiliyorsak ne mutlu bizlere.” dedi.

“İstek sizden hizmet bizden” diyen ve ortakların isteklerini, dileklerini dinleyen Satıbeşe, karşılıklı sohbet şeklinde geçen toplantıda, özellikle sigorta konusuna değindi. Satıbeşe,baştatarım sigortaları olmak üzere Tarım Kredi Kooperatifleri'nin faaliyetlerinden bahsetti.

Bolu Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Bayram Topçu da “Kooperatifimiz 7/24 günün her saati siz ortaklarımıza ve üyemiz olmayan üreticilere hizmet sunmaktadır. Dün olduğu gibi bugün de iyi ve kötü gününüzde yanınızdayız. Kazancınız bol ve bereketli olsun.” dedi.

Yapılan teslim törenine ve toplantıya Bölge Birliği Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selami Madenoğlu, Bölge Müdür Yardımcısı Cemalettin Uğurlu, Bölge Yönetmeni Osman Nuri Gülmez, Kooperatif Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Genç, Bolu Tarım Kredi Kooperatifi Müdür Yardımcısı Emine Acar ve Ziraat Mühendisi Muzaffer Çavuş katıldı.