“Doğu Anadolu Bölgesi Bakanlık Koordinasyon ve Sektörel Ortak Akıl Toplantısı”na katılmak üzere Erzurum'a giden Genel Müdür Ayhan Karayama, Erzurum Bölge Birliğini ziyaret etti. Ziyarette Genel Müdür Karayama'ya Bölge Müdürü Ali Karaarslan tarafından bölge ve kooperatif faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

Genel Müdür Ayhan Karayama, “Sektörel Ortak Akıl Toplantısı”na katılmak üzere Erzurum'a giden Tarım Kredi Kooperatifleri Sivas Bölge Müdürü İsmail Köse, Malatya Bölge Müdürü Adil Önal ve Erzurum Bölge Müdürü Ali Karaarslan ile kurum faaliyetleri hakkında istişarede bulunarak; Tarım Kredi Kooperatifleri için 'Ortak Varsa, Biz Varız, Biz Varsak Ortaklarımız Var' anlayışı içerisinde olduklarının mesajını verdi.

Öte yandan, Genel Müdür Ayhan Karayama, Erzurum Bölge Birliği hizmet binasında faaliyet gösteren Erzurum Bölge Birliği gıda ürünleri teşhir ve satış mağazasını gezerek, ürünler hakkında Bölge Müdürü Ali Karaarslan'dan bilgi aldı.

Bölge Müdürü Ali Karaarslan, Genel Müdür Ayhan Karayama'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; Bölge Birliği ve faaliyet alanında bulunan Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır ve Ardahan il merkezlerine bağlı kooperatiflerin faaliyetleri ile ortak ve çiftçilere vermiş olduğu hizmetleri anlattı.

Karaarslan, “Amacımız, Tarım Kredi Kooperatifleri'ni daha da ileriye götürmek. İdareciler ve çalışanlar olarak hep birlikte el ele vererek bu kurumun gerçek sahibi olan Türk çiftçisine en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Ziyarette Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Şahin, Bölge Birliği Yönetim Kurulu Başkanı A.RıfatBezginoğlu, TMO Erzurum Şube Müdürü Necati Temir, Bölge Müdür Yardımcısı Ali Furkan Özata, Bölge Birliği kontrolör ve yönetmenleri de hazır bulundu.

Ayrıca Bölge ziyaretinin ardından Genel Müdür Ayhan Karayama, Soğuğa Dayanıklılık Test Merkezi açılışına da katıldı.