Genel Müdür Ayhan Karayama 8-9 Ekim 2016 tarihlerinde ziyaret ettiği Balıkesir Bölge Birliğinde; Bölge Birliği faaliyetleri, Tareks A.Ş Tohumculuk Altınova fabrikası ve Tarım Kredi Gıda A.Ş Gömeç zeytin ve zeytinyağı fabrikalarını gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Genel Müdür Karayama'nın Balıkesir Bölge Birliği ziyaretinde Bölge Müdürü Vedat Altın faaliyetler hakkında bilgi verdi. Daha sonra Tarım Kredi Gıda A.Ş.'nin Zeytin ve Zeytinyağı İşletmelerinin Gömeç'te bulunan zeytin işleme ve zeytinyağı fabrikasında incelemelerde bulunan Genel Müdür Karayama'ya zeytin alımları ve zeytinyağı fabrikasının çalışmaları hakkında Fabrika MüdürüSerkan Sayın tarafından bilgi verildi.

Genel Müdür Ayhan Karayama aynı gün Tareks A.Ş'nin Altınova'da bulunan Hibrit Mısır Tohumu Islah İstasyonu ve Paketleme fabrikasında da çeşitli incelemelerde bulundu. Tareks A.Ş Genel Müdürü Burhanettin Topsakal tarafından Genel Müdür Ayhan Karayama'ya mısır ıslah istasyonu ve paketleme fabrikasının çalışmaları aktarıldı.

Ziyaretlerde Gübretaş A.Ş Genel Müdür Vekili Tahir Okutan, Gübretaş A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Özdemir, İzmir Bölge Müdürü Mehmet Tevfik Ongun eşlik ettiler.