Aday personel ile bir araya gelen Genel Müdür İrfan Güvendi, “6 aylık bir eğitim döneminiz olacak. Eğitim dönemi sizler için oldukça büyük önem arz ediyor. Eğitim sürecine hızlı bir adaptasyon sağlayıp, bir anca önce kuruma katkı sağlayabilecek hale gelmenizi temenni ediyorum. Bu dönemi ne kadar verimli geçirirseniz sizler için o kadar iyi olur. Yeni istihdam politikamız gereğince belirlediğimiz eğitim kooperatifleri uygulamasından Kütahya ve Konya'da oldukça başarılı sonuçlar elde ettik. Umuyorum ki bu süreç sizde de yaşanacaktır.

ORTAKLARIMIZIN HAYATINA DOKUNMALIYIZ

Hizmet vereceğimiz kesim bu ülkenin temel direği olan bir topluluk. Bu ülkenin esas unsurlarından biri olan emektar çiftçilere hizmet vereceğimizi hiçbir zaman unutmayın. Bu bayrağı daha iyi yerlere taşıyarak ortaklarımızın hayatına dokunmanız lazım. Ortaklarımız bilinç ve ekonomik olarak ne kadar güçlü olurlarsa biz de o denli güçlü oluruz. Ortaklarımızın ve çiftçilerimizin sürdürülebilir bir ekonomik refaha ve bilince kavuşabilmesi için olağan gücümüzle çalışmamız gerekiyor. Böyle ulvi bir misyon üstlenen bir kurumun çalışanları olarak her zaman değişime ve fikir üretmeye açık olun. Önünüzde çok uzun bir dönem var. Yaptığınız işte ilgi, bilgi ve sevgiyi bir araya getirirseniz hem kendiniz mutlu olursunuz hem de hitap ettiğiniz kesme daha fazla katkı sağlayabilirsiniz. Bunlara ek olarak göreve başladığınız günden itibaren bir ajanda tutun ve ilk izlenimlerinizi mutlak suretle not alın. Bu notlarınız ilerleyen günlerde işinize yaracaktır. Bunlar size gelecekte yeniden değerlendirme yapma fırsatı verecektir. Ortaklarımıza ve kurumumuza katkı sağlayacağınıza inanıyorum." diyerek sözlerini sona erdirdi.

Toplantının sonunda, göreve başlayacak aday personele tebligatlarını Genel Müdür Güvendi tarafından teslim edildi. Tebligatlarını alan aday personel İzmir ve Mersin Bölge Birliklerinde belirlenen eğitim kooperatiflerinde görevlerine başlayacak.

Toplantıda; Genel Müdür Yardımcısı Muaz Saka, İnsan Kaynakları Müdürü Reyhan Çelik, Disiplin ve Özlük İşleri Müdürü İsmail Cengiz ve Eğitim Müdürü E. Alparslan Ulu da hazır bulundu.