İzmir'de düzenlenen toplantının açılışında konuşan Bölge Müdürü M.Tevfik Ongun, sigorta işinin takip ve fedakarlık işi olduğuna vurgu yaparak; “Bugün biliyoruz ki personelimiz Tarım Kredi'yi daha da ileriye taşıma noktasında büyük gayret ve fedakarlıkla çalışmaktadır. Mesai mefhumu gözetmeksizin, gerektiğinde gece gündüz demeden kooperatiflerimizde ortaklarımızın ihtiyaçlarını gidermektedir. Tarım Kredi'nin ihtiyaç duyduğu çalışma sistemi, monoton ve tekdüzelik içerisinde bir memuriyet zihniyetiyle değil daha hareketli ve dinamik bir yapıda olmalıdır. Göstereceğimiz özverinin fazlasıyla karşılığını aldığımız bir yapıya sahibiz. Sigorta da ne kadar üretebilirsek karşılığını o kadar gördüğümüz bir alandır.” dedi.

Bölge Müdür Yardımcısı Mücahit Asalıoğlu ise “Hepimiz aynı geminin içerisindeyiz. Sigorta üretiminin aksaması demek, gemimizin delinmesi anlamını taşır. Dolayısı ile gerek pilot proje kooperatiflerimizden ve gerekse diğer kooperatiflerimizden azami gayret bekliyoruz. Poliçe adedi olarak 2014 yılına göre olumlu bir artış göstermiş olsak dahi bunu primsel olarak da 2015 sonunda göreceğimize, bu gelişmeler ışığında, sigortacılık sektöründe Tarım Kredi Kooperatifleri olarak pazar payımızın yükseleceğine inanıyorum.” dedi.

Toplantı 2015 yılında proje kapsamına alınan kooperatiflere Pilot Proje Yöneticisi İlkay Ciğer tarafından yapılan sunumla sona erdi.

Toplantıya İzmir Bölge Sigorta Servisi Yetkilileri Cebrail Ekinci ve Tülay Yegane, Groupama Satış Grup Müdürü Sacit Ağca, Groupama Hayat Müdürü Uğur Yazıcı ile proje kooperatiflerinin birinci derece yetkilileri ve sigortadan sorumlu personel katıldı.