Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Eğitim Müdürlüğü'nce Müfettiş Yardımcılarına yönelik düzenlenen 'Yetki Kursu' başladı. Kursun açılışını Genel Müdür Ayhan Karayama yaptı.

Açılışta yaptığı konuşmada Genel Müdür Ayhan Karayama, “Görev alacağımız sürece bu kurumun gelişmesi adına yapılması gereken ne varsa yapma gayreti içerisinde olacağız. Hedeflerimizi gerçekleştirebilmek için sizlerin de destek vereceğinize yürekten inanıyorum. Yönetim olarak iletişim kanallarımız hep açık ve istişareye önem veren bir anlayışımız olacaktır." dedi.

KÜSKÜNLERİ KURUMLA BARIŞTIRACAĞIZ

Katılımcılarla tek tek tanışan ve farklı eğitimlerden geçmiş olan çalışanların Tarım Kredi'ye değer katacağını düşündüğünü ifade eden Genel Müdür Karayama, kurumun daha çok geliştirilmesi, ortak memnuniyeti, ortak tatmini, Tarım Kredi'nin ortaklarıyla birlikte büyümesi, küskünlerin kurumla barıştırılması, ortak ürünlerinin aracısız olarak pazara ulaştırılması gibi hedeflerin gerçekleştirilmesi halinde mutlu olacaklarını söyledi. Karayama, sözlerini “Çalışan, başarılı olan, kuruma bir şeyler katacak kişilerle omuz omuza yürüyeceğiz." şeklinde noktaladı.

Danışmanlık ve rehberlik fonksiyonunun ön planda olduğu, kuruma daha fazla katkı sağlayan ve artı değer yaratan aktif ve öncü bir birim haline dönüşmeyi hedeflediklerini ifade eden Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanı Ali Erdem Saatçi de bunun için eğitim, toplantı ve seminer gibi faaliyetlerin artarak devam etmesi gerektiğini kaydetti.

Kursun açılışında Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı Abit Cengiz, Eğitim Müdürü E. Alparslan Uluve Eğitim Müdürlüğü Yönetmeni Çiğdem Demir de hazır bulundu.

TMO Genel Müdürlüğü Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen ve 02-13 Mayıs 2016 tarihleri arasını kapsayacak olan eğitim; Müşavir Müfettiş Murat Ortoğlu, Başmüfettiş Mümtaz Büyüknalça, Müfettiş Fırat Sungur, Müfettiş Şaban Kırmızı, Müfettiş Tamer Yılmaz, Hukuk Müşavirliği Avukatları, Doç.Dr. Tuğrul Katoğlu tarafından verilecek.

Katılımcılara hukuk, muhasebe uygulamaları, üst kuruluş mevzuatı, teftiş, inceleme-soruşturma usulleri ve ceza hukuku konularında bilginin aktarılacağı kursun yöneticiliğini de Eğitim Müdürlüğü'nden Fatih Şahin üstleniyor.