Genel Müdür Yardımcısı Yücetepe, Bursa ziyaretinde Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Külcü ile de görüşerek Bölge Birliği ve çevre kooperatif yetkililerinin katıldığı bir toplantı gerçekleştirdiler. İnegöl ve Hamidiye Tarım Kredi Kooperatiflerine yapılan inşaatları yerinde inceleyen Yücetepe, Harmanlı, Karacabey, Dağkadı, Yenikaraağaç, Hamidiye ve Balıkesir kooperatiflerini, Bölge Birliği ve Tarım Kredi Yem Balıkesir Şubesini ziyaret ederek fabrikada incelemelerde bulundu.

Bölge Birliğinde personel ile yapılan toplantıda konuşan Genel Müdür Yardımcısı Yücetepe, Tarım Kredi çatısı altında çalışmanın bir onur olduğunu kaydederek birlik ve beraberlik içinde başarılamayacak iş olmayacağına vurgu yaptı.

Yücetepe, “Bu kurum çok değerlidir ve burada çalışmak bir onurdur. Biz, el emeği ile üreten insanların yani çiftçimizin hizmetinde olan bir kurumuz. Amacımız, bizden öncekilerin bize bıraktığı bayrağı bir çıta öne taşımak ve eli nasırlı üreticimize daha fazla hizmet sunmak için projeler üretmektir. Bunun için her gelenin fikri ve telaşı, kurumun taşının üstüne bir taş koyma telaşı olmalıdır. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu gün biz varız ve bayrağı en ileriye götürmek için çalışacağız. Elimizi taşın altına sokacağız, sorumluluk alacağız, kurumu hep birlikte daha iyiye daha güzele götürmek için çalışacağız. Biliniz ki, mesele sadece bir mesai meselesi değildir. Sonucunda 80 milyon insanın faydalandığı; sebzeyi, meyveyi, eti, sütü, tahılı, bakliyatı her türlü üretimi gerçekleştiren üreticiye hizmet vermenin, üretimin her safhasında onun yanında olmanın bilinci meselesidir. Biz bunun farkındayız. Bu bilinçle hareket ederek ve üreticiyi baş tacı ederek çalışıyoruz, çalışacağız.” dedi.

Personelin sahada karşılaştığı sorunları dinleyerek soruları cevaplayan Genel Müdür Yardımcısı M. Fevzi Yücetepe daha sonra Bölge Birliğinde çalışmaları devam eden Merkez Birliği müfettişleri ile bir araya geldi. Genel Müdür Yardımcısı M. Fevzi Yücetepe'nin Balıkesir Bölge Birliği ziyaretinde; Balıkesir Bölge Müdürü Vedat Altın, Bölge Müdür Yardımcıları Necati Baydeniz, Selçuk Yavuz ve Vedat Karademir de hazır bulundular.