Ziyareti öncesinde Eskişehir Sarıcakaya'da Tarım Kredi Kooperatiflerine ait hizmet bürosunun açılışını yapan Poyraz, açılışın ardından Mihalgazi, İnhisar, Çaltı ve Söğüt Tarım Kredi Kooperatiflerine incelemelerde bulunarak, hemşehrileriyle hasbihal etti.

Bilecik Haber'in haberine göre, hemşehrileri ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Poyraz, “Türkiye'nin en büyük çiftçi ailesi olarak ortaklarımızın ve üreticilerimizin her türlü tarımsal girdi ihtiyacını kaliteden ödün vermeden karşılamaya devam edeceğiz" dedi.

Özellikle sözleşmeli üretim konusunda daha aktif olacaklarını ifade eden Poyraz, üreticinin mahsulünün nihai tüketiciye ulaşmasında Tarım Kredi Ailesi olarak yanlarında olduklarının altını çizdi.

Ziyaretlerinin son durağı olarak Bozüyük Tarım Kredi Kooperatifine giden Poyraz, kooperatif çalışanlarıyla bir araya gelirken, hemşerileriyle de hasret giderdi. Poyraz, “Milletvekilliğim dönemimde de her fırsatta geldiğim Bilecik'imizin verimli topraklarıyla kırsal kalkınmaya model olacağına inanıyorum. Bu anlamda çiftçilerimizin her zaman yanında olacağız. Sizlerden aldığımız güçle hizmetlerimize devam edeceğiz. Tarım Kredi Kooperatiflerinin tecrübesi ile sizlerin tecrübesini birleştirerek, Bozüyük'ümüz için, Bilecik'imiz için hep birlikte neler yapabilirizin arayışı içinde olacağız. Bilecik'in tarımsal üretimde daha büyük rol alması için Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü olarak üzerimize düşen görevleri yerine getireceğimden hemşehrilerimin şüphesi olmasın" şeklinde konuştu.