Nisan ayı içinde Kütahya, Eskişehir, Balıkesir-Bursa, Akşehir-Ilgın, Adapazarı, Amasya ve Erzincan pancar ekicileri kooperatifleri genel kurullarını yaparken son olarak Alpullu Pancar Ekicileri Kooperatifi de dün olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.

Nisan ayında olağan genel kurulunu yapan kooperatifler şöyle:

Alpullu Pancar Ekicileri Kooperatifinin Olağan Genel Kurul Toplantısı, dün Alpullu'da yapıldı. 2014 faaliyet yılı hesapları tasdik edildi. Yönetim Kurulu ve Denetçiler ibra edildi.

Erzincan Pancar Ekicileri Kooperatifinin Olağan Genel Kurul Toplantısı 26 Nisan 2015 tarihinde Erzincan'da yapıldı. 2014 faaliyet yılı hesapları tasdik edildi. Yönetim Kurulu ve Denetçiler ibra edildi. Yapılan seçim neticesinde Bülent Dumlu, Mehmet Dalan, Oktay Efe, Galip Doğançay ve Hikmet Cantürk Yönetim Kurulu Üyeliklerine seçildiler.

Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifinin Olağan Genel Kurul Toplantısı 20 Nisan 2015 tarihinde Amasya'da yapıldı. 2014 faaliyet yılı hesapları tasdik edildi. Yönetim Kurulu ve Denetçiler ibra edildi.

Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifinin Olağan Genel Kurul Toplantısı 12 Nisan 2015 tarihinde Adapazarı'nda yapıldı. 2014 faaliyet yılı hesapları tasdik edildi. Yönetim Kurulu ve Denetçiler ibra edildi. Yapılan seçim neticesinde Ahmet Aya, Sebahattin Karasakal, Ferda Özten, Recep Şevket Kökçü ve Cevdet Sağlık Yönetim Kurulu Üyeliklerine; Serkan Yılmaz, Bayram Ali Büyükboz ve Mesut Kılıç da Denetim Kurulu Üyeliklerine seçildiler.

Akşehir-Ilgın Pancar Ekicileri Kooperatifinin Olağan Genel Kurul Toplantısı 8 Nisan 2015 tarihinde Ilgın'da yapıldı. 2014 faaliyet yılı hesapları tasdik edildi. Yönetim Kurulu ve Denetçiler ibra edildi. Yapılan seçim neticesinde Yusuf Yazır, H.İbrahim Oral, Burhan Ballı, Galip Yavaş ve Ali Turan Yönetim Kurulu Üyeliklerine seçildiler.

Balıkesir-Bursa Pancar Ekicileri Kooperatifinin Olağan Genel Kurul Toplantısı 5 Nisan 2015 tarihinde Balıkesir'de yapıldı. 2014 faaliyet yılı hesapları tasdik edildi. Yönetim Kurulu ve Denetçiler ibra edildi. Yapılan seçim neticesinde Hasan Karahasanoğlu, Ramazan Ülker, Celal Bangür, Veli Alan ve Hüseyin Danç Yönetim Kurulu Üyeliklerine seçildiler.

Eskişehir Pancar Ekicileri Kooperatifinin Olağan Genel Kurul Toplantısı 4 Nisan 2015 tarihinde Eskişehir'de yapıldı. 2014 faaliyet yılı hesapları tasdik edildi. Yönetim Kurulu ve Denetçiler ibra edildi. Yapılan seçim neticesinde Halil Ünal, Rafet Demirtaş, M.Dündar Ünlü, Sadi Aktaş ve Hasan Kırıkçı Yönetim Kurulu Üyeliklerine; Metin Tunaboy, Ali Rıza Koca ve İsmail Aktaş da Denetim Kurulu Üyeliklerine seçildiler.

Kütahya Pancar Ekicileri Kooperatifinin Olağan Genel Kurul Toplantısı 2 Nisan 2015 tarihinde Kütahya'da yapıldı. 2014 faaliyet yılı hesapları tasdik edildi. Yönetim Kurulu ve Denetçiler ibra edildi. Yapılan seçim neticesinde Ahmet Genç, Halil Çakır, Kenan Pıynar, Bahattin Gümüş ve Kadir Özdemir Yönetim Kurulu Üyeliklerine; Hüseyin Baydar, İsmail Hakkı Benli ve Şaban Yel de Denetim Kurulu Üyeliklerine seçildiler.