Gaziantep Bölge Birliği tarafından çiftçi ortaklara daha iyi hizmet vermek, talep edilen motorini zamanında yetiştirebilmek adına alınan 11 bin ve 36 bin 500-lt kapasiteli 2 adet tanker ile Yeşilova, Boğaziçi, Kahta, Siverek, Hilvan, Şanlıurfa, Kısas ve Ceylanpınar Kooperatiflerine alınan 8 adet Mitsubishi L 200 marka yeni hizmet araçları törenle teslim edildi.

Törene Genel Müdür İrfan Güvendi, Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Terzi, Gaziantep Bölge Müdürü Mehmet Aksoy, Bölge Müdür Yardımcıları Raif Atayık, Levent Uslu, Yönetim, Denetim Kurulu Üyeleri, Yönetmenler ve Kooperatif yetkilileri katıldı.

Anahtar teslim töreninde yaptığı konuşmada çiftçiye en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını söyleyen Genel Müdür İrfan Güvendi; araçların verimli ve trafik kurallarına uygun kullanılması ve bakımlarının zamanında yapılması gerektiğini ifade etti. Güvendi, yetkililere araçların anahtarlarını teslim ederken de hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Gaziantep Bölge Müdürü Mehmet Aksoy da; çiftçilere hizmet götürme konusunda çok hassas davrandıklarının altını çizerek, hizmet aracı alınan kooperatiflerin bundan sonra daha fazla ve hızlı hizmet götürerek çiftçinin hizmetine koşacağına, pazarlama ve hizmet götürme konusunda faaliyetlerini arttıracaklarına olan inancını ifade etti.