Merkez Birliği'nden sekiz kişinin emekliye ayrılmasından dolayı düzenlenen törende Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kumaş, “Uzun yıllardır bu kurum için hizmet verdiniz. Emek ve katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Emekli olan çalışanlarımızın kurumumuza emeği yadsınamaz. Emeklilik de yaşantımızın bir evresi. Sizler de bu evreye Allah'ın izniyle sağlıkla ulaştınız. İnşallah bundan sonrasında da sağlıklı, huzurlu bir yaşamınız olur. Emekliliğiniz hepinize hayırlı olsun.” dedi.

Genel Müdür İrfan Güvendi ise “Emekli olmanız Tarım Kredi Kooperatifleri'nden ayrılmanız anlamına gelmiyor. Sadece zorunlu mesainiz bitiyor. Türk çiftçisine hizmet ederek kutsal bir görev üstlenen Tarım Kredi Kooperatifleri'nin faaliyetlerini yerine getirmesinde sizler de yıllarca etkin rol üstlendiniz. Yılmadan, gayretle, özveriyle çalışarak bugün bulunduğu noktaya taşıdığınız bu kurumun kapısı sizlere her zaman açık. Uzun yıllardır verdiğiniz hizmetlerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum.”ifadelerini kullandı.

İnsan Kaynakları Daire Başkanı Muaz Saka, Kurumsal İletişim Müdürü Murat Yılmaz ve İştirakler Müdürü Bekir Çiğnitaş'ın da hazır bulunduğu törenin sonunda Başkan Kumaş ve Genel Müdür Güvendi'nin personele plaketlerini vermesinin ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.