Eğitim Kooperatifi Müdürleri için Menemen'de düzenlenen eğitimin açılışına; Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Karakaya ile İzmir Bölge Müdürü Mehmet Tevfik Ongun katıldı.

Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Karakaya yaptığı kısa değerlendirmede;“Rekabetin yoğun olduğu piyasada Tarım Kredi Kooperatifleri olarak payımızı daha da artırmamız çok önemlidir. Bu kapsamda bu eğitimler rekabetçi ortamda daha iyi neler yapılabilir noktasında faydalı olacaktır.” diyerek eğitimin başarılı geçmesi temennisinde bulundu.

Yaptığı konuşmada öğrenmenin yaşının olmadığını, kurum olarak piyasada daha aktif daha etkin ve belirleyici olabilmek için özellikle modern pazarlama teknikleri ve müşteri ilişkileri başta olmak üzere en iyi olmak için yeni bilgilere her zaman ihtiyaç olduğunu belirten Bölge Müdürü M. Tevfik Ongun, “Bölgemize alımı yapılacak olan yeni ziraat mühendisi ve kooperatif görevlisi arkadaşlarımız, sizlerin kooperatiflerinde belirli süre çalışacaklar ve sizler tecrübelerinizi bu arkadaşlarımıza aktaracaksınız. Dolayısıyla kuruma daha kısa sürede adapte olmaları sağlanacaktır. Bu vesile ile eğitimin yararlı olmasını diliyor, hepinize başarılar diliyorum.” dedi.

Tarım Kredi / Kadir ARIOĞLU