Külcü mesajında,Birlik, beraberlik ve toplumsal yardımlaşmanın en üst seviyede yaşandığı, duygu ve sevinçlerin paylaşıldığı Kurban Bayramı'na bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı ifade etmektedir. Kurban ibadeti, kişiye gerektiğinde malını ve canını Allah yolunda feda edebilme bilincini aşılar.

Bu duygular içerisinde idrak edeceğimiz Kurban Bayramı'nın ülkemize birlik, beraberlik, sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Çiftçi ve üreticilerimiz başta olmak üzere, ülkemizin dört bir yanında ortak çiftçilerimize hizmet vermeyi kendisine görev edinen personelimizin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor hayırlara vesile olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz ise mesajında şunları kaydetti:

“İçerisinde pek çok güzellikleri barındıran Kurban Bayramı'yla bir kez daha buluşmanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz. Bayramlar; sevgi, kardeşlik, dostluk, barış, birlik ve beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının coşku ile yaşandığı özel günlerdir. Bu güzel ve coşkulu bayram günlerinde gönül kapılarını birbirimize açmalı, aramıza koyduğumuz mesafeleri kaldırarak şefkat ve merhamet elimizi birbirimize uzatmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin, çiftçilerimizin ve değerli çalışma arkadaşlarımın bayramını içtenlikle kutlar, tüm İslam alemine ve insanlığa hayırlara vesile olmasını Cenabı Hak'tan niyaz ederim”