Ziyaretler kapsamında ilk olarak Trabzon Bölge Birliği'ne giden Başkan Murat Kumaş, Bölge Birliği çalışanları ile bir araya gelerek Bölge Birliği'nin faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi aldı. Kumaş, Bölge Birliği Yönetim Kurulu Toplantısı öncesi Trabzon Bölge Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin İnce ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Trabzon Bölge Birliğinin faaliyetlerini yakinen takip ettiğini belirtenBaşkan Kumaş, “Trabzon Bölge Birliği, faaliyetlerini olumlu yönde geliştirmeye devam etmektedir. Türk çiftçisine daha iyi hizmet verebilmek adına sürekli yeni arayışlar içerisinde olmanızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Bu zor coğrafya da birlikte daha iyi işler yapacağımıza inancım tamdır." dedi.

Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kumaş'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bölge MüdürüErgin Çubukcuise, “Başkanımızın Bölge Birliğimizi ziyareti bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Trabzon Bölge Birliği olarak amacımız, iki günümüzün birbirine eşit olmaması için çaba göstermektir. Çiftçilerimizin hizmetin en iyisine layık olduğunu bilmekte ve bunun için sürekli kendimizi geliştirmeye ve yeni arayışlar içinde olmaya gayret etmekteyiz. Desteğinizle çok daha güzel işler başaracağız." şeklinde konuştu.

Ziyarette Trabzon Bölge Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin İnce, Bölge Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri, Denetçiler, Bölge Müdür YardımcılarıMuzaffer Kalaycı veOsman Tomruk, Yönetmen Seyfettin Demircive Bölge Birliği personeli hazır bulundu.

BaşkanKumaş daha sonra Bölge Birliği'ne bağlı Bulancak ve Aksu Tarım kredi Kooperatifleri ile Trabzon Tarım Kredi Kooperatifi'nin Merkez Birliği kredi limitlerinde kredi kullanan ve hayvancılıkla iştigal eden ortağıHalit Zengin'e ait hayvan işletmesini ziyaret ederek yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.